ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΑΣ

 

Οι ανοξείδωτοι μηχανισμοί κωδωνοκρουσίας Bell Systems μπορούν να καλύψουν κάθε μέγεθος καμπάνας, από μικρά καμπανάκια (carillons) μέχρι καμπάνες άνω των 800 κιλών. Λόγω του τρόπου σχεδιασμού και κατασκευής τους, δεν απαιτούν μηχανική συντήρηση (λίπανση) επιτυγχάνοντας παράλληλα εξαιρετική αντοχή στην οξείδωση, τις καιρικές συνθήκες, την σκόνη και την πολυετή χρήση.

Για τη επίτευξη άριστης ηχητικής απόδοσης σε κάθε μέγεθος και καλούπι καμπάνας, οι μηχανισμοί μας διαθέτουν τεχνολογία ρύθμισης της έντασης κρούσης. Αυτό μας επιτρέπει να βρίσκουμε με ακρίβεια το ‘’γλυκό’’ ηχητικά σημείο στην ένταση της κωδωνοκρουσίας, προστατεύοντας ταυτόχρονα την καμπάνα.

Ο τρόπος εγκατάστασης των συστημάτων μας στοχεύει στην ελάχιστη αισθητική παρέμβαση. Εγκαθίσταται με ευκολία και διατηρεί ανέπαφη τη καμπάνα και το γλωσσίδι, επιτρέποντας την χειροκίνητη κωδωνοκρουσία και την ταλάντωση με το παραδοσιακό σαμάρι.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΑΣ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ο σχεδιασμός και η ανοξείδωτη κατασκευή των μηχανισμών, επιτρέπουν την μακροχρόνια λειτουργία χωρίς λίπανση ή βάψιμο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ

Η κατοχυρωμένη τεχνολογία ρύθμισης της έντασης κρούσης, χαρίζει άριστη ηχητική απόδοση σε κάθε καμπάνα και συμβάλει στη προστασία της.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής και απόδοσης των προϊόντων μας. Πατήστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγύηση μας.

ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 

Οι δουλειές σε εκατοντάδες Ναούς και η επαφή μας με την ομορφιά τους, μας έκανε να εκτιμήσουμε όχι μόνο στις αρχιτεκτονικές και καλλιτεχνικές προεκτάσεις της αλλά και το θρησκευτικό και πνευματικό χαρακτήρα που διέπει ένα Ναό, σφυρηλατώντας έτσι μια φιλοσοφία διατήρησης και προστασίας αυτής της κληρονομιάς, για να την παραλάβουν ανέπαφη οι επόμενες γενεές.
Για αυτό, ο τρόπος εγκατάστασης των συστημάτων μας, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να στοχεύει στην ελάχιστη αισθητική παρέμβαση. Διατηρεί ανέπαφη τη καμπάνα και το γλωσσίδι, επιτρέποντας την χειροκίνητη κωδωνοκρουσία και την ταλάντωση με το παραδοσιακό σαμάρι, σε συνεργασία με την αυτοματοποιημένη κωδωνοκρουσία.

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ
ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Για την κάλυψη των αναγκών κάθε ναού, η εταιρία μας προσφέρει διάφορους τύπους βάσεων στήριξης για τους ανοξείδωτους μηχανισμούς Bell Systems. Επιδαπέδιες & επιτοίχιες βάσεις ή βάσεις που προσαρμόζονται κατευθείαν πάνω στη καμπάνα είναι διαθέσιμες. Σε περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε τα συστήματά μας σε κάποια ειδική κατασκευή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και οι μηχανικοί μας θα δημιουργήσουν ένα custom σχέδιο βάσεις για εσάς.

ELL-SYSTEMS

ΓΡΗΓΟΡΗ & ΕΥΚΟΛΗ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε περιπτώσεις που υπάρχει ασφαλής πρόσβαση στις καμπάνες και τον χώρο τοποθέτησης του συστήματος, υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης από τον ηλεκτρολόγο ή τον τεχνικό του Ιερού Ναού. Τα συστήματα μας δεν απαιτούν εξειδικευμένα εργαλεία για να τοποθετηθούν. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι τεχνικοί μας θα αξιολογήσουν το χώρο εγκατάστασης και θα σας προσφέρουν τεχνικές συμβουλές.