ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

 

Ο σχεδιασμός των μηχανισμών Bell Systems και η ανοξείδωτη κατασκευή τους, επιτρέπουν την μακροχρόνια λειτουργία τους χωρίς την ανάγκη για συντήρηση (λίπανση ή βάψιμο των μηχανισμών). Χάρις στον επαναστατικό τρόπο λειτουργίας τους και το εξ ολοκλήρου ανοξείδωτο περίβλημά τους, οι μηχανισμοί κωδωνοκρουσίας μας είναι εντελώς προστατευμένοι ενάντια στη βροχή, την σκόνη, τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τις υψηλές & χαμηλές θερμοκρασίες και την οξείδωση.

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής των μηχανισμών Βell Systems καθώς όπως και για τα άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία των μηχανισμών.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ:

Το περίβλημα των μηχανισμών είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό με εξαιρετικές μηχανικές αντοχές, αντοχή στη φθορά και την οξείδωση και καθόλα ανακυκλώσιμο και φιλικό για το περιβάλλον. Όλα τα ανοξείδωτα εξαρτήματα επεξεργάζονται με ειδικές χημικές διαδικασίες στα εργαστήριά μας, για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή του υλικού στην οξείδωση που ξεπερνά τις επιδόσεις του απλού ανοξείδωτου.

Εξαιρετικό για χρήση σε παραθαλάσσιες περιοχές και περιοχές με υψηλά επίπεδα υγρασίας.

 

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ:

Για την αύξηση της ταχύτητας και της δύναμης της κρούσης, το έμβολο κρούσης των μηχανισμών Bell Systems περιβάλλεται από ένα συνθετικό υλικό το μηχανολογικό πολυαμίδιο.  Το μηχανολογικό πολυαμίδιο είναι ένα σκληρό και στιβαρό υλικό, εξαιρετικό για εφαρμογές που προϋποθέτουν έκθεση σε μεγάλα μηχανικά φορτία, λόγω της υψηλής αντοχής του στην φθορά και το πολύ υψηλό φορτίο πρόσκρουσης.

Διαθέτει υψηλή επιφανειακή σκληρότητα και διατηρεί την ελαστικότητα και τις ιδιότητές του ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

 

ΑΚΑΥΣΤΟ & ΕΠΙΚΑΣΣΙΤΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ:

Τα καλώδια που χρησιμοποιούμε έχουν άκαυστη μόνωση με αντοχή στην υπερφόρτωση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην υγρασία, το θαλασσινό νερό, τα οξέα και τις ακραίες θερμοκρασίες.

Τα καλώδια μας προσφέρουν μακροχρόνια αξιοπιστία, σιγουριά και ασφάλεια στις ηλεκτρολογικές μας εγκαταστάσεις.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

 

ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ ΕΜΒΟΛΟ ΚΡΟΥΣΗΣ:

Ο μονοκόμματος άξονας-έμβολο κρούσης προσφέρει μηχανική αξιοπιστία και αντοχή ακόμη και σε εγκαταστάσεις με εξαιρετικά μεγάλη συχνότητα χρήσης. Για την διατήρηση της παραδοσιακής χροιάς της κωδωνοκρουσίας, το σημείο επαφής του εμβόλου με την καμπάνα είναι μεταλλικό, όπως στο παραδοσιακό γλωσσίδι.

 

ΣΥΡΜΑ ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΩΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΗΝΙΟΥ:

Η καρδιά των μηχανισμών μας χτυπά χάρη στα εξαιρετικά πηνία που δίνουν την δύναμη και την σβελτάδα στην κωδωνοκρουσία. Χρησιμοποιούμε σύρμα περιελίξεως με επικάλυψη υψηλής ανθεκτικότητας και θερμικής αντοχής που φτάνει στους 200οC .

Τα πηνία μας στη συνέχεια δένονται με ειδικές μεταλλικές ασφάλειες, ύφασμα περίδεσης και εμβαπτίζονται σε προστατευτικό βερνίκι, δημιουργώντας έτσι μια στιβαρή και αδιάβροχη κατασκευή.