Το προσωπικό μας δουλεύει σε συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές  ώστε να κάνουμε το σχέδιο της επιθυμίας σας πραγματικότητα.

Το σχέδιο και το ζητούμενο ύφος σε συνδυασμό με το κτίριο, ο νυχτερινός φωτισμός, το ύψος τοποθέτησης και ο τρόπος εγκατάστασης είναι όλα παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν για την επίτευξη ενός ορθού τεχνικά και αισθητικά αποτελέσματος.

Φωτογραφία με AutoCAD σχέδια ρολογιών και καμιά με ρολόι υπό κατασκευή και 2-3 στυλ ρολογιών

 

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σε κτίρια με υπάρχουσα υποδοχή για ρολόι:

Μπορούμε να κατασκευάσουμε ωρολόγια κατά παραγγελία στο μέγεθος της υπάρχουσας υποδοχής του κτιρίου σας, ακόμη και αν οι διαστάσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στις καθιερωμένες διαμέτρους ωρολογίων που χρησιμοποιούνται ( διαστασολόγιο).

Κατόπιν συνεννόησης και μελέτης του χώρου εγκατάστασης θα βρούμε τον καταλληλότερο & ασφαλέστερο τρόπο στήριξης του ρολογιού στο κτίριο σας.

Εγκατάσταση σε κτίριο χωρίς υποδοχή για ρολόι:

Ακόμη και σε περίπτωσης που η εγκατάσταση ρολογιού σε κάποιο δημόσιο κτίριο ή καμπαναριό Ιερού Ναού δεν είχε ληφθεί υπόψιν κατά την κατασκευή του, έχουμε την λύση.

Ο μηχανικός και οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν σχέδια εντύπωσης με μεγάλη πιστότητα που θα απεικονίζουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα ώστε να επιλέξουμε μαζί το καταλληλότερο για εσάς σχέδιο.

Αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κτίριο σας ώστε να είναι δυνατή η ασφαλής εγκατάσταση των ωρολογίων.

Φωτογραφία εντύπωσης με σχέδιο ρολογιού rendered σε πραγματικό κτίριο

Βοήθεια στον ορθό σχεδιασμό υποδοχής ρολογιού σε νέα κτίρια:

Εάν σκοπεύετέ να τοποθετήσετε ρολόι μελλοντικά σε κάποιο κτίριο ή Ναό που δεν έχει χτιστεί ακόμη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με χαρά θα μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας και θα σας καθοδηγήσουμε στον ορθό σχεδιασμό της υποδομής που χρειάζεται για την επίτευξη μιας εύκολης & οικονομικής εγκατάστασης και συντήρησης ενός ρολογιού μετέπειτα.

 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Εσωτερικός:

Ιδανική επιλογή σε ρολόγια διακοσμημένα με γυαλί ή Plexiglas

Φωτογραφία

Εξωτερικός:

Σχεδιασμός και εγκατάσταση σε συνεργασία με τον νυχτερινό αρχιτεκτονικό φωτισμό του κτιρίου.

Φωτογραφία

Αυτόφωτα Ωρολόγια:

Στα ρολόγια του τύπου ‘’skeletal’’ υπάρχει η δυνατότητα του φωτισμού πάνω στα σταθερά και τα κινούμενα μέρη του ρολογιού.

Φωτογραφία με ρολόι τη μέρα και την νύχτα φωτιζόμενο είτε με εξωτερικό/εσωτερικό φωτισμό είτε αυτόφωτο με λεντ πάνω του