ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ

 

Η φιλοσοφία μας για τον φιλικό σχεδιασμό ώστε να επιτυγχάνεται ο γρήγορος και εύκολος τρόπος λειτουργίας των συστημάτων μας, μας ακολουθεί από την αρχή της πορείας μας στο χώρο των αυτοματισμών.

 

Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

10 ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

 

Για την κάλυψη των κύριων αναγκών του Ναού όσον αφορά την κωδωνοκρουσία, ο πίνακας Αb8 time διαθέτει 10 προγράμματα ‘’μνήμες’’.

Στις θέσεις γρήγορης έναρξης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην πληθώρα των εγκατεστημένων μελωδιών και να αποθηκεύσετε τις κωδωνοκρουσίες που χρησιμοποιείτε συχνότερα. Η επιθυμητή ταχύτητα και διάρκεια κωδωνοκρουσίας αποθηκεύεται ξεχωριστά για κάθε αποθηκευμένη μελωδία ώστε να επιτυγχάνεται η εύκολη και γρήγορη έναρξη κωδωνοκρουσίας με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

User Friendly Buttons 2

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

 

Ένας νέος τρόπος χειροκίνητης κωδωνοκρουσίας γεννιέται. Ο πίνακας Ab8 time διαθέτει 8 ανεξάρτητα κουμπιά, ένα για κάθε καμπάνα, που επιτρέπουν την σήμανση των καμπανών χειροκίνητα σε πραγματικό χρόνο.

Πατώντας σε όποιον συνδυασμό επιθυμείτε τα κουμπιά χειροκίνητης κωδωνοκρουσίας, η κάθε καμπάνα χτυπά αμέσως στην μελωδία των χεριών σας.

 

RING-BELL-BUTTONS

ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Για την ελεγχόμενη πρόσβαση και την ασφάλεια της κωδωνοκρουσίας κάθε Ναού δημιουργήσαμε τον κωδικό χρήστη και τον κωδικό εγκαταστάτη. Οι αποθηκευμένες ρυθμίσεις της κωδωνοκρουσίας προστατεύονται με τον κωδικό χρήστη, αποτρέποντας έτσι οποιοδήποτε αλλαγή στην κωδωνοκρουσία του Ναού από όσους δεν γνωρίζουν τον κωδικό.

Μέσω του κωδικού εγκαταστάτη δίνεται η επιλογή (στην περίπτωση που μελλοντικά προστεθούν επιπλέον καμπάνες στον Ιερό Ναό) να επεκτείνει τις δυνατότητες του πίνακα από 1 έως 8 καμπάνες χωρίς κάποια επιπλέον χρέωσή ή δυσκολία. Οι κωδικοί χρήστη και εγκαταστάτη μπορούν να αντικατασταθούν από τον πελάτη με κωδικούς της αρεσκείας του για την εύκολη και ασφαλή χρήση του πίνακα.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΩΡΑΣ

 

Τώρα η συντήρηση και η χρήση των ωρολογίων γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, με δυνατότητες όπως:

  • Άριστη ακρίβεια
  • Αυτόματη αλλαγή θερινής/χειμερινής ώρας
  • Αυτόματη επιδιόρθωση της ώρας μετά από διακοπή ρεύματος
  • Αυτόματη ενεργοποίηση, απενεργοποίηση του φωτισμού με τη δύση και την ανατολή του ηλίου
  • Δυνατότητα ηχητικής σήμανσης της ώρας με μια ή περισσότερες καμπάνες (ώρες, ημίωρα, τέταρτα)
  • Αυτόματη έναρξη & λήξη της κωδωνοκρουσίας του ωρολογίου κατά τις ώρες κοινή ησυχίας της επιλογής σας
  • Δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας σήμανσης της ώρας με μεγάλη ακρίβεια
  • Δυνατότητα ρύθμισης της έντασης χτύπων της ώρας με τους μηχανισμούς Bell Systems